Despre Noi

Despre Noi

Suntem o echipa tanara si ambitioasa care pune in practica un start up bazat pe inovatii in domeniul amenajarilor interioare personalizate. Vream sa oferim clientilor nostril o posibilitate de a fi inconjurati in casa sau in birou de fanteziile proprii aplicate pe pereti, tavane sau pardoseli. Printam in imagini 3D visul fiecarui client in parte pe Fototapete de inalta calitate, fara imbinari, pe tavane extensibile decorative sau pe pardoseli 3D epoxidice. Ne propunem sa tratam individual fiacare client, oferindu-i solutia ideala care i se potriveste.

Despre companie

Compania Printdream Real s.r.l. a fost infiintata, intrun proiect Start Up Nation 2017, de doi tineri cu viziuni moderne asupra tehnologiilor noi aplicate in domeniul amenajarilor interioare personalizate. Clientii nostril se ciocneau mereu de problema care aparea atunci cand doreau sa amenajeze un spatiu destinat lor, dar care urma sa devina unul tipic intrucat solutiile oferite de piata materialelor de finisaj este foarte comuna si limitata in inovatii. Clientii sau plictisit de tavane din rigips banal, de pereti tencuiti cu glet care mereu se fisureaza, de pardoseli cu parchet plictisitor si atunci ne-am intrebat: “Ce-ar fi sa putem printa imaginea dorita pe un perete intreg sau pe un tavan?”. Solutia a venit imediat, ne-am decis sa aplicam printurile de format mare pe fototapete din vinil fara imbinari, pe tavane extensibile de inalta calitate sip e baze Foto3D folosite la aplicarea pardoselilor epoxidice.
Ne propunem sa colaboram atat cu clientii finali cat si cu firmele de constructii sau cu Designeri de interior.
Oferim fiecarui client solutii individuale bazate pe imaginile din stocul nostru sau poate veni clientul cu imaginea proprie pe care o doreste fie si o fotografie de familie.

Ce oferim?

Printuri UV de mari dimensiuni pe Fototapete satin, Tavane extensibile, baze pentru pardoseli epoxidice cu imagini 3D, peisaje, fotografii proprii, sau orice ii trece prin cap clientului nostru.